Manchester United tror att de har

Manchester United tror att de har gjort ett betydande genombrott i sin världsrekordflyttning för Paul Pogba och hoppas kunna slutföra affären inom de närmaste 48 timmarna.
United har lagt in ett nytt erbjudande på cirka 110 miljoner euro med 10 miljoner euro i tillägg och Juventus insisterar också på en framtida betalning på cirka 5 miljoner euro om Pogba förlänger sitt kontrakt med José Mourinhos sida.
Med avtalet nu på plats, är United i avancerade samtal med Pogbas agent Mino Raiola om hans 20m-avgift som Juventus har insisterat United måste betala fullt innan överföringen är klar.
United accepterar nu att det här är den sista hindren att rensa i denna uttömmande sommarjakt och det verkar som om 23-åringen är inställd på att återgå till United efter fyra år och fyra Serie fotbollskläder A-titlar i Turin. Juve återvinner strax de 90 miljoner euro de spenderade på Gonzalo Higuaín, plus mer för ytterligare squad-förstärkning. United är så övertygade om den affär som Pogba nu väntar på det gröna ljuset för en medicinsk.
Nyheten kommer att komma som en välkommen lättnad till supportrarna tidigare i dag antydde Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane att han kanske är intresserad av att bli med i jakten.
Men trots Zidanes ord kvarstår inget bud från Madrid och förväntan är nu att det bara är några timmar innan Pogba presenteras på Old Trafford i en affär som skulle bli den dyraste överföringen i historien och slå Reals drag för Gareth Bale och Cristiano Ronaldo.
Det skulle locka en upptagen sommar för Mourinho efter flyttar för Zlatan Ibrahimovic, Eric Bailly och Henrikh Mkhitaryan.